Feminitate pusa deoparte
Oferte Speciale
 
Retele Sociale
facebook blog youtube
 
Coş de cumpărături
0 obiecte
 

Feminitate pusa deoparte

Feminitate pusa deoparte
Clic pentru mărire
Preţ: 23,00RON
Disponibilitate: In Stoc
Model: Leslie Ludy
Rating Mediu: Fără Rating

Prototipul feminitatii care poate schimba lumea...
Tanjesti dupa ceva mai mult decaat feminitatea atat de obisnuita in zilele noastre, acea feminitate superficiala, egocentrica, aflata intr-o permanenta cautare de placeri?

Iti doresti sa te concentrezi asupra a ceva mia mult decat cautarea aprobarii barbatilor si a atractiilor culturii pop? Ai nevoie de o viziune noua asupra scopului extraordinar al lui Dumnezeu pentru viata ta, ca tanara femeie? Esti gata sa devii una dintre putinele persoane din aceasta generatie care vor avea un impact vesnic asupra acestei lumi?
DESCOPERA FEMINITATEA PUSA DEOPARTE
Ceea ce vei gasi in aceasta carte nu este acelasi vechi mesaj pe care l-ai auzit intruna. Este o chemare radicala la un stil de viata care merge contra culturii noastre si in care fiecare aspect al feminitatii tale, de la modul cum te raportezi la baieti pana la punctul central si directia vietii tale, este modelat de o relatie profunda cu Regele regilor. Este acel gen de feminitate extraordinara pe care au inteles-o femeile care, de-a lungul istoriei, au schimbat lumea. Iar ea iti este accesibila si tie, indiferent unde te-ai afla.

Scrieţi Review
Numele dumneavoastră:


Review-ul dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!

Rating: Rău            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.