Cei 7 ani. Cele 7 principii de leadearship
Oferte Speciale
 
Retele Sociale
facebook blog youtube
 
Coş de cumpărături
0 obiecte
 

Cei 7 ani. Cele 7 principii de leadearship

     Cei 7 ani. Cele 7 principii de leadearship
Clic pentru mărire
Preţ: 25,00RON
Disponibilitate: 1
Model: Alin Sebastian Ispas
Rating Mediu: Fără Rating

Leadershipul nu se naste, se invata. Trebuie doar sa traiesti. Si sa evaluezi.A trai... Cat de banal suna acest verb. Toata lumea traieste, nu-i asa? De la cel care se plange mai tot timpul de tot ce-l inconjoara, pana la cel care este mereu mai bine. Impreuna cu toti aceia care au cumplită nevoie sa li se atate ca se poate. Aici si acum. Dar pentru a invata leadershipul este nevoie sa traiesti altfel. Adica sa vrei sa traiesti. In timp ce majoritatea isi accepta viata, doar putini si-o conduc.A-ti conduce viata inseamna trei lucruri simple:

1. Sa visezi
2. Sa decizi
3. Sa te disciplineziAbraham Lincoln a fost presedintele care a reusit sa aboleasca sclavia in sudul Statelor Unite, sa pastreze Uniunea, sa intareasca guvernul federal si sa moderni ze ze economia. Se spune ca a fost cel mai vor bit de rau presedinte al Americii. S-au spus nenumarate min ciuni despre el in presa vremii, care l-a catalogat cu cele mai murdare cuvinte: babuin grotesc, un avocat de tara de mana a treia, un joker vulgar, un primat, un dictator, un bufon si lista poate continua. A fost considerat chiar cel mai siret politician in functia de presedinte. La inceput a fost criticat chiar de partidul sau, ba chiar de propriul cabinet. In cele din urma, in 1865 a fost asasinat.

Acesta a fost antrenamentul sau la inaltime. Pentru ca nu era multumit sa auda ecouri, ci sa primeasca ras pun suri. Pentru el, ras punsurile ace lea feroce si atacurile la persoana au reprezentat dovada ca urca.

Scrieţi Review
Numele dumneavoastră:


Review-ul dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!

Rating: Rău            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.