Apostolul.Saul din Tars devine Pavel,Apostolul
Oferte Speciale
 
Retele Sociale
facebook blog youtube
 
Coş de cumpărături
0 obiecte
 

Apostolul.Saul din Tars devine Pavel,Apostolul

           Apostolul.Saul din Tars devine Pavel,Apostolul
Clic pentru mărire
Preţ: 37,00RON
Disponibilitate: 4
Model: John Pollock
Rating Mediu: Fără Rating

A fost pe rand: conducator respectat, criminal, prizonier, naufragiat, revolutionar, ucenic, martir - iata un om care a pus umarul la schimbarea lumii trasand limitele doctrinei crestine, desi putini isi pot imagina cum a fost viata lui de fapt.
Potrivit criticilor, aceasta carte reprezinta una dintre cele mai spectaculoase, mai cursive si mai amanuntit documentate biografii ale Apostolului Pavel. Este o lucrare clasica in care cuvintele epistolelor nou-testamentare sunt topite in tesatura aventurii trepidante a vietii acestui adevarat gigant al credintei crestine. Lectura curge aidoma unui roman bun, pe care nu-l poti lasa din mana.

"Am gasit in cartea Apostolul comori nepretuite. De fapt, experienta acestei lecturi a insemnat una dintre cele mai semnificative momente ale vietii mele de crestin." Charles W. Colson, fondator al organizatiilor Prison Fellowship si BreakPoint.

"Povestea fascinanta a Apostolului pavel este relatata aici cu meticulozitate si prospetime atat pentru cei care il cunosc doar cu numele, cat si pentru cei care ii aprofundeaza epistolele." Michael Green, seful catedrei de apologetica Wycliffe Hall, Oxford

Scrieţi Review
Numele dumneavoastră:


Review-ul dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!

Rating: Rău            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.