Liderul cu «carja»
Oferte Speciale
 
Retele Sociale
facebook blog youtube
 
Coş de cumpărături
0 obiecte
 

Liderul cu «carja»

     Liderul cu «carja»
Clic pentru mărire
Preţ: 25,00RON
Disponibilitate: Nu este in Stoc
Model: Dan Allender
Rating Mediu: Fără Rating

Beneficiaza la maxim de cea mai mare slabiciune a ta

SLABICIUNEA.
NU TE LIPSI DE EA IN SLUJBA TA DE LIDER.

Ia in mana majoritatea cartilor despre arta de a fi lider si vei gasi in ele strategii de folosire a puterii si de minimizare a domeniilor de slabiciune. In loc sa te lupti cu slabiciunea, de ce sa nu bei dintr-un izvor mai adanc al puterii? Dumnezeu apreciaza liderii care profita la maxim de puterea care izvoraste din slabiciune.
Indrazneste si profita la maxim de slabiciunile tale. Cei mai eficienti lideri nu ocupa o pozitie de autoritate netinand seama de slabiciunilor lor; ei conduc cu putere tocmai datorita acestora. Autenticitatea cu care schiopateaza in conducerea lor ii determina pe ceilalti oameni sa-i urmeze. Liderii imperfecti au succes deoarece nu sunt preocupati sa-si protejeze imaginea. Ei nu sunt intimidati de haos si complexitate. Ei sunt gata sa-si asume riscul de a gresi, ducand o organizatie de unde este acolo unde ar trebui sa fie.
Daca esti lider - sau daca ai invocat scuze pentru a evita asumarea responsabilitatii conducerii - incearca sa afli cum poti beneficia cel mai mult de slabiciunea ta. Un lider care "schiopateaza" este persoana potrivita pe care Dumnezeu o foloseste pentru a face lucruri uimitoare.

Scrieţi Review
Numele dumneavoastră:


Review-ul dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!

Rating: Rău            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.